All premium Magento themes at magentothemesstore.com!

Diensten

Het realiseren van een videoproductie is meer dan een opname maken en deze monteren. DeZwartmedia kan alle diensten die nodig zijn bij een productie leveren. Het gaat er uiteindelijk om dat de kijker het juiste gevoel krijgt en dat uw boodschap overkomt.

Denk hierbij aan de volgende zaken

Conceptontwikkeling
Om de juiste impact aan de video te geven dient er een doordacht plan opgesteld te worden. Hiervoor bedenken wij samen met u een perfect concept dat naadloos aansluit op uw wensen. Met uw doel als uitgangspunt en onze kennis van zaken komen we tot een mooi geheel.


Camerawerk

Voor het maken van de opnamen, zowel in DV als HD-kwaliteit, beschikken we over een professionele camera. Mocht het in uw situatie nodig zijn dat met meerdere camera's wordt gewerkt, dan beschikken we over een netwerk van enthousiaste, professionele freelancers.

Montagewerk
- De montage brengt het gefilmde materiaal terug naar de met u afgesproken lengte in de meest ideale volgorde, voorzien van muziek.
- Het eindproduct word geexporteerd naar de met u afgesproken bestands-formaten. 
- Het beeld materiaal blijf bewaard. Hierdoor is het mogelijk om in de toekomst met de zelfde beelden een eigentijdse aankondiging of promo video te laten maken.

Afwerking
Het product dat u bij ons besteld kan in overleg compleet worden afgeleverd in DVD-case met professionele DVD-druk. Alles naar uw voorkeur en ontworpen door een professionele ontwerper.
  
Werkwijze
Omdat elke productie anders is wordt er altijd uitvoerig naar u wensen geluisterd. Welk gevoel wilt u overbrengen en wat is het hoofd-doel van de video? Om dit het best af te kunnen stemmen gaat er een gesprek aan vooraf. Zo kunnen we  een optimale samenwerking realiseren. Uw wens is onze uitdaging!